Saturday, June 18, 2011

jalan jalan dan J A L A N lagi.

wah best pulak jalan2 tadi. jumpa ramai budak kmtj ^_^ macam2 cerita korang macam2 entri korang dan macam2 gaya blog korang. haha.

hari ni mood nak jalan2 je. terjah sana, terjah sini. jumpa itu ada macam 'WaHHHH!!' jumpa yang ini ada macam 'oh so sweetttt' jumpa yang lain lagi 'SEMPOII'. bagus bagus bagus.

ha? apa yang aku jumpa? oh aku jumpa blog blogger2 lah. aku ber'blogwalking' kejap tadi. ada yang blog menarik ada yang blog dia loading lama sangat mungkin banyak sangat hiasan yang berat2. buang2 lah yang tak patut. (pssstttt blog aku ada macam berat sangat tak???)

jumpa lagi ~
until the next entry yaw!

2 comments:

amir aizat said...

selamat berblogwalking! hehe

F A R I Z A said...

da terjah da sorang2. pnt. fuh fuh.

Post a Comment